tisdag 22 september 2015

Good to bad

Dagen började så bra. M åkte tidigt så vi var ensamma och då är kidsen så snälla och hjälpsamma. Efter lämning tog vi en tur till affären med Tessan och Theo och Elvis fick åka i kundvagnen vilket han tyckte var supermysigt! Efter det var det hem för att mata och söva trött kille. Jag tänkte också sova men fick mail om att jag kunde få göra brösten tre veckor tidigare och då blev jag nervös och kunde inte. Nu känns det plötsligt jättenära till op :)
Hade en mysig eftermiddag med mina killar också. Vi åkte till Ikano då Elton ville köpa en speciell längre T-shirt, likadan som brorsan fick igår. Och när grabbarna vill shoppa är deras morsa inte sen att plocka fram bilen och köra till stan! :)
Vi kom hem igen lagom till M kom hem och då började vi laga första maten från Linas matkasse. Det var sååå gott! Typ kycklingfärssås med couscous och haricots verts!

Efter grabbarnas fotbollsträning åkte jag till gymmet där jag mötte upp Jonas. En snubbe typ snubblade på min crosstrainer så jag höll på att flyga av. Han bad inte om ursäkt, sa ingenting, och där tog mitt goda humör slut. Surade ihop,  det blev ett skitpass och nu ligger jag på soffan och fortsätter sura. Åkte förbi Maxi, köpte en choklad och kände mig glad igen men stoppade in den där chokladen i skåpet igen när jag ställt mig på vågen. Jag fortsätter sura istället och hoppas på en bättre dag imorgon!

Världens sötaste Elvis i kundkorgen ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar