måndag 21 september 2015

Matkasse

Vardag igen. "Monday, tuesday,  wednesday, thursday, blink, monday..." stämmer ju rätt bra. Men jag gillar vardagen också, det är ju helt fantastiskt att få vara föräldraledig!

Vårt söndagsmys igår blev sent och jag var trött imorse. Jag kompenserade den förlorade sömnen med att sova förmiddag med Elvis. Han somnade 9.45 för att vakna jättegrinig en timme senare och han hade alltså inte sovit klart. Då fick han somna om på mitt bröst och sedan vaknade jag med ett ryck 12.10. Elvis fick jag sedan dra upp vid 12.30 och vi fick springa för att hämta brorsorna på skolan! Vi fick med Ellioths kompis Oliver hem och gick förbi affären för att posta ett paket, och kidsen fick köpa sig munkar. Hem och göda Elvis och sedan mellis till grabbarna innan de försvann ut för lek. När Oliver åkt hem gjorde vi lite skolarbete och så gick Ellioth ut och lekte med Ebba och Saga. Elton gav sig iväg med Isak. De har så mycket kompisar och det gör mig så varm i hjärtat!

Jag har fastat idag men var ändå iväg till gymmet för ett lite lättare pass. Innan jag åkte hemifrån kom vår första leverans av Linas matkasse. Vi har valt att testa detta, till bra pris och råvarorna kändes sjukt fräscha men menyn lär ju inte tilltala grabbarna. Då är det ändå en barnkasse!

Storestorebror och lillebror imorse❤ Varje morgon kommer Ellioth intassandes för att pussa på lillebror ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar