tisdag 15 september 2015

Bröst

Igår var en sådan där vanlig vardag. Nästan. Vi började morgonen med "välkomstsamtal" på skolan för Elton. Han har samma fröknar som Ellioth hade i förskoleklass och vi känner ju redan varandra så det gick snabbt och smidigt. Eftersom M ändå redan var hemma på förmiddagen passade jag på att vara med i Ellioths klass en stund också. Den där klumpen jag haft i bröstet när jag lämnat honom på morgnarna har faktiskt börjat släppa, allt känns aningen bättre och jag kan ändå se en strimma ljus på framtiden!
Jag var bara med en timme innan jag gick hem och bytte av M så han kunde åka till jobbet. Elvis sov på mitt bröst och jag gjorde lite "ärenden" på nätet!
Eftermiddagen susade förbi. Vi gjorde sällskap med grannarna hem och tog en omväg. Väl hemma är det ju alltid bestyr med mellis till grabbarna och därefter gjorde Ellioth och jag läxan! När M kom hem åkte jag och handlade. Först en sväng till City Gross och sedan även till Maxi. Det var tungt att handla igår då jag fastnade (jag testar 5:2 nu...) och var lite lagom hungrig där framåt kvällen. Väl hemma igen blev det soffhäng för hela slanten och Elvis hade sovit sen eftermiddagsnap så han hängde med oss! Vi kollade Sofias änglar och PH och sedan googlade vi bröst! Jag har inte berättat det men imorgon ska jag på konsultation på Plastikakademin... För varje barn jag ammat har brösten liksom trillat ner några våningar och det tycker jag är varken snyggt eller bekvämt så nu hoppas jag att Gunnar ska kunna piffa till dem lite! Tanken på en bröstoperation har funnits där ända sedan efter min första graviditet så nu när jag ändå känner mig relativt klar med kids kändes det som att det var dags! Tiden för konsultation bokade jag redan i början av april och första lediga tid som fanns var alltså imorgon :)

Såhär vill jag att mina nya boobs ska se ut så detta kollage följer med till Gunnar imorgon! (Bilder lånade från Google)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar