söndag 6 september 2015

Stackars liten

Låång dag. Elvis var som en tornado i sängen inatt, for runt. Runt och kom aldrig till ordentlig ro. Vi var ändå tvungna att stiga upp skapligt imorse då en snickare kom och kikade på hur vi bodde då vi har lite planer på att bygga om... Efter det satte vi oss med Ellioths skolarbete igen. 2,5 timme senare och han är nu ifatt i alla böcker, nu är det bara läxan till torsdag kvar!
Därefter tog vi en sväng till XXL där det blev nya kickar till barnen. De åker verklugen kick jämt så vi tyckte det var dags med lite kvalitet... De var nedsatta från 1699:- till 1299:- så det var ändå ett okej pris. Dessutom tömde de sina plånböcker (där fanns julklapps- och presentpengar!) så vi behövde bara stå för cirka 600 kronor, vilket känns bra! När vi skulle hämta hem Elton bjöds vi på middag i Ljungsbro, min favoritmat; kyckling med mammas gudomliga currysås!
Väl hemma igen och knappt 3 timmar sedan Elvis fick Alvedon hade han 40,5 grader i feber. Jag ringde då 1177 för att få tips om vad vi mer kunde ge honom för att få ner febern. Sköterskan tyckte då att han skulle bli tittad på eftersom han haft feber i tre dygn, så hög feber och det utan förkylning så vi fick en tid på jourcentralen vid 20. Dubbelsidig öroninflammation blev domen för vår lilla nosse och han har nu fått en fem dagars penicillinkur.  Han är trots detta vid gott mod ❤

Världens finaste trio ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar