tisdag 8 september 2015

Låter sig inte luras

Lilla nossen ville absolut inte äta när vi kom hem igårkväll heller. När vi gick och lade oss lyckades vi dock få i honom en hel flaska ersättning, i sömnen! Han sov hela natten, var sval och skön (feberfri), vaknade hungrig och svepte en flaska ersättning till. Sedan sov han vidare och var så trött att jag fick väcka honom precis innan vi skulle gå och lämna storebrorsorna på skolan. När vi kom hem åt han en hel skål gröt men vägrade vatten/juice. På det sov han i 2 h och 45 min, han måste vara jättetrött och ta igen sömn sedan han var sjuk för annars sover han max i två timmar. När vi kom hem igen åt han mat men vägrar fortfarande annan vätska än ersättning och välling. Det sistnämnda har han slukat två flaskor av ikväll också, tummen upp!

Efter mellis idag tog jag med mig grabbarna till skateparken i Ekholmen igen och som de uppskattar det! De har dessutom blivit så himla duktiga och är så modiga, dem där nya kickarna satt verkligen på sin plats!
Det blev lite snabbmat till boysen påväg hem då dem skulle vidare på fotbollsträning. Under tiden de var iväg tog jag och Elvis en nap samt badade honom. När grabbarna kom.hem igen gasade jag mot gymmet där det blev 30 min på crosstrainern följt av biceps och triceps (ben igår)! Det går bra nu...!

Piggare och gladare älskling idag ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar