söndag 27 september 2015

Frisk luft is the shit!

Ni vet ju vid det här laget vad jag älskar för dagar, en sådan dag har jag haft. Vi fick sovmorgon ända till 8 och därefter fick jag fortsätta sova till 9. Vid 10 var jag på gymmet för ett armpass. Lite ärenden i Tornby på vägen hem och sedan hem för lunch. Därefter slängde jag i en maskin tvätt och plockade undan sommarskorna för att göra plats för nya höstskor. Jag klädde på Elvis hans skaloverall och satte ut honom i gräset där han fick se på när när pappa och storebror monterade ner studsmattan. Efter att ha slängt alla barnens ytterkläder i tvätten gjorde jag familjen sällskap i solen på gräsmattan! Elvis satt nöjd och glad väldigt länge innan jag bäddade ner honom i vagnen. Eftermiddagsnapen blev hela 2,5 timme vilket var bra jobbat efter att ha sovit 3 timmar på förmiddagen. Denna kille växer nog väldigt mycket nu då äta och sova är i princip det enda han gör!
Efter en riktigt god middag, a la Linas matkasse, for jag tillbaka till gymmet för 30 min cardio + mage. Nu kan jag med gott samvete ta en vilo-/fastedag imorgon!

Nu har jag äntligen landat på soffan med lite gurk-/morotsstavar och dipp. Här stannar jag tills det är sängdags! Och ja, jag har ställt klockan på 04.10 för att kika på supermånen och blodmånen! :)

Elvis min säger allt om vad han tycker om att vara ute ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar