torsdag 2 april 2015

Tidigt och trött

Denna skärtorsdag började redan strax innan 03.30 då Elvis ville ha mat! Det tar 30-40 min innan han är klar och sedan ringde klockan vid 04.20 då det var gymdags. Jag snoozade lite men vid 05.10 stod jag på crosstrainern. Sammanlagt blev det 45 min cardio imorse och även mage på det. Strax efter 17 checkade jag in på gymmet igen för dagens andra pass som innebar biceps. Däremellan har dagen präglats av en missnöjd liten herre. Han har inte sovit mer än cirka en timme på hela dagen vilket inneburit att han varit alldeles för trött för sitt eget bästa och alltså varit superledsen. Han har därför hängt på min arm hela dagen och då får man i te mycket gjort. Några maskiner tvätt har jag ändå fixat!

När jag åkte till gymmet nu i em styrde M upp påskkärringaktiviteten- tigga godis! Höll på att skratta ihjäl mig när jag mötte dessa på gården när jag kom hem:
:)
Ellioth tyckte det var sååå jobbigt med allt hår han fick i munnen...:) Och Eltons musch, skrattar så jag gråter! De hade sååå kul när de gick påskkärringar och fick ihop sååå mycket godis! Bäst var att de hjälptes åt med påskkorten så bra... Elton skrev "glad påsk" och Ellioth ritade kycklingar :)

Nu går mina ögon igen, natti :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar