lördag 18 april 2015

Partynight


Alltså gårdagskvällen var helt fantastisk! Redan vid 18 (på två glas vin) var den här morsan onykter så bowlingen vid 19 gick ju åt pipsvängen, inte en enda strike!:) Jag hade inte höga förväntningar på maten på Strandgatan men jisses alltså, det var det godaste jag ätit! Vi fick in en varsin 400 grader varm sten vilken vi fick steka vår 180-grams biff på själva! Köttet var sååå fint och jag tillagade det (!) så perfekt att det bara smälte i munnen! Rekommenderar er starkt att äta det där!
Kvällen fortsatte sedan på Riva/Sliver/Harrys och jag hade så galet kul! Vi dansade så svetten sprutade och mitt i allt sprang jag på min "lilla" brorson som är så go. Han tvingade i sin faster en drink sådär vid tvåsnåret när vi var påväg hem så jag mådde lite illa när jag lade mig i sängen ;-) 
Sjukt lyckad kväll och jag är sååå tacksam över mina fina kollegor! Bäst av dem alla är såklart min lil'sis <3

Idag har jag och Elvis tvättat och hängt i solen på terassen medan övriga grabbar är i sommarstugan och fixar. Nu äntligen kunde jag dessutom amma, brösten höll på att sprängas efter att inte ha ammat sedan igår vid den här tiden :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar