lördag 25 april 2015

Slutammat


Idag blir den här lilla gosenosen hela tre månader <3 Vi "firar" detta med att sluta amma. I två dagar nu har han blivit vansinnig vid bröstet och skriker så pass att tårarna rinner. Han vill inte mer helt enkelt för direkt flaskan kommer fram blir han hur nöjd och glad somhelst! Nu är det ju ändå snart maj och risken för RS är ju betydligt mindre så det känns ändå okej att sluta nu. Dock får jag ju tvinga honom till lite tutt nu några dagar framöver så brösten inte ska sprängas och för att mjölkproduktionen ska minska. Det är främst när han är jättetrött som han blir sådär vansinnig så på dagen funkar ändå några tutt utan att det blir skrik, då får jag passa på!

Annars är han ju som sagt världens snällaste, mest nöjda och lättaste bebis. Bara han har torr blöja, är mätt i magen och får tillräckligt med sömn är han så förnöjd så <3 Han skriker för att visa att han är hungrig, annars inget! Sedan nästan två veckor tillbaka sover han ju dessutom hela nätter också så mamman och pappan är oftast utvilade och glada också! Win win!

Det finns nog heller ingen lillebror som är sååå älskad som Elvis är av Ellioth och Elton. Han överöses av vänliga ord och pussar dagarna i ända <3

SOM vi älskar dig vår fina lilla kille! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar