torsdag 16 april 2015

Magsjuka


Idag fick den här räkan vara hemma från föris då det tydligen går massor magsjuka där och nejtack, det klarar vi oss liksom helst utan!

Torsdag= städdag, något jag ärvt av min kära mor :) Idag var det inte alls kul då Elvis inte alls var med på noterna. Han var missnöjd hela tiden så jag dammade, tröstade, dammade lite till, tröstade, dammsög, ammade, dammsög klart, sövde och sedan moppade. Detta tog nästan ända till lunch då M kom hem med lunch till oss. Därefter var det dags att springa och hämta Ellioth och därefter spenderade vi eftermiddagen ute i solen :) Elvis sov en stund i vagnen men efter mat var han grinig igen och blev nöjd först när han fick hänga i Babybjörn på min mage. Båda två däckade i solstolen på terassen (medan storebrorsorna hoppade studsmatta bredvid) :)
M kom hem och väckte oss och då for jag ner på stan för ett ärende innan jag for vidare till gymmet. 30 min cardio och bröst var galet jobbigt då jag har sådan sjuuuk träningsvärk efter att ha kört pump i tisdags!

Nu amma och sedan sova för imorgon är det morgonträning! Elvis sov btw sin tredje hela natt (21-06) inatt så nu hoppas vi på en sådan natt till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar