söndag 24 mars 2013

Under ytan!

Ett foto från idag på Ellioths kamera!

Alltså vi hade nog bara en jäkla tur att det var vindstilla första dagen för nu blåser det rejält hela tiden (förutom morgon och kväll). Enligt väderprognoserna ska det fortsätta göra det också. Inte för att det gör så mycket egentligen för bada går det göra ändå och kring min solstol bygger vi som ett vindskydd av andra solstolar (jag är den enda som är lite frusen av mig i familjen). I lä blir det istället stekhett, aldrig ska man vara nöjd ;-)

Vi snorklade iaf idag, jag och Mange. En i taget självklart. Jag blir ju en sådan mes när jag är ensam i vattnet så det gapades och skreks endel i den där snorkeln, haha! Det kom liksom två fiskar i storlek med en fotboll (lite smalare förstås!) som vägrade låta mig vara. Jag fick för mig att det var pirajor. När jag då ska fly upp på korallerna (gamla, döda) ligger det en blåsfisk där som jag är nära att trampa på, paniiik! Jag missade som tur var de svarta stora sjöborrarna (giftiga!), det gjorde inte Mange...! Det är iaf en fantastisk värld här utanför i havet och jag längtar redan till att få snorkla imorgon. Om Ellioth följer med. Och håller mig i handen! :)

Ellioth kröp upp i vagnen och somnade när vi fortfarande satt i restaurangen. Elton vill hem och sova så nu är det dags att bege sig... Sedan blir det ju mys på terassen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar