lördag 23 mars 2013

Brända!

Eltonina <3
(Snuffe halkade på den våta stenen och blötte ner sitt linne... Men det löste sig då han fick låna sin mammas linne och bli en liten prinsessa!)

Det blev ingen snorkling och inga fina undervattensfoton idag. Det blåste halv storm och även att revet stoppar upp vågorna en bra bit ut (och lämnar det lugnt längst in) så drev det in massor skräp. Dessutom samarbetar bara Ellioths kamera ibland (vår tur fortsätter...) och vägrar starta däremellan. Vi hoppas på mindre vind och en gladare kamera imorgon!

Solen, jisses alltså, den är alldeles galen här nere! Trots spf 50 och t-shirts och linnen så bränner vi oss! Sedan är det som att svedan kommer en dag efter... Jag brände mig på bröstet igår, skyddade det med en t-shirt hela dagen idag men ikväll bränner det så jag vill gråta! Detsamma med pannan... Spf 50 igår, keps idag och nu känns det som skinnet ska trilla av! Aj!
Ellioth däremot är ju bara brun... Han har bränt sig lite i nacken idag men i övrigt är han brun! De där generna måste han ärvt av sin morfar som också blir brun bara han möts av en endaste solstråle:)

Nu sitter jag i lobbyn ensam då M sprang hem med barnen, de bad nämligen att få gå hem och sova! Jag ska också dra mig hemåt och när kidsen somnat går M till baren och hämtar hem lite god dricka till oss och så sätter vi oss på terassen och myser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar