söndag 10 mars 2013

5 år

Grabben fyller hel hand, det är inte klokt!

Ellioth har redan funnits hos oss i fem år, FEM år. Det är helt galet. Det känns som det var igår jag höll på i 2,5 h för att krysta ut denna lilla envise unge. Samtidigt känns det ju som att han alltid funnit hos oss. Om ett år fyller han sex år och ska börja i förskoleklass. Alltså nej, jag blir mörkrädd. Vart tar åren vägen? Mitt ständiga illamående måste ju vara åksjuka, för fy satan vad det går!
Och ja, det här skriver jag varje år ungarna fyller år för det är då jag verkligen inser hur gamla de är :)

Vi klev upp vid 7 imorse för att inte riskera att Ellioth skulle vakna före oss. Vi smög in och sjöng för honom och han flög upp ur sängen med världens största leende. Han lät lillebror hjälpa till att öppna paketen och de gapade och höll för munnen av lycka, haha!

Vid 13 var det kalasdags för släkten. Vi bjöd på varm smörgåstårta och glass med maränger och hemmagjord chokladsås till efterrätt. Ellioth var superglad över alla gäster och paket. Även Elton uppvaktades så han var också glad!

Nu är vi trötta så efter det att kidsen nattats sedan slänger vi oss på soffan och tar en tidig kväll! Perfect sunday <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar