lördag 30 mars 2013

Påsk?

En fotar bränna, en spänner sig :) Det jag ville framföra var att jag gillar den här outfiten bättre än att ha massor kläder på sig här hemma! Jag fryser ihjäl och ligger nerbäddad under en filt. Usch för kyla! Sex veckor i Thailand nästa år kommer sitta så jäkla fint! :)

Skulle gästtränat på Friskis & Svettis i förmiddags men det blev inget. Denna märkvärdiga människa som tjatade dit mig kunde sedan inte möta upp mig för att ge mig min fribiljett och jag är inte den som plankar så jag drog till Medley istället. Lika bra det, sosseställen passar inte mig! Inte personer som snackar en massa skit heller! Trist att det är en släkting till mig som lever med detta pucko, om hen ändå inte vore så blåögd...
Yadajada...

40 min på crossen satt fint idag! 30 min hårt och nästan 6 km och sedan 10 min nedvarvning. Alla de där wienerbröden gav ju en jäkla energi iaf :)

Påskmiddag i Ljungsbro och jag behöver inte äta förrän om en vecka! Påskbord är ju inte ens gott men ändå mosas det in! Nu byter vi barn här och tar med stora sonen hem och lämnar lillebror kvar. Det ska vara rättvist!

Glad påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar