söndag 3 mars 2013

Njuta av att bajsa offentligt?

Nyklippt storfis <3

Elton är också nyklippt men han fastnar inte på bild längre. Det går liksom i 110 så han blir bara fartränder på bild. Står han väl still räcks tungan ut eller så grimaserar han :)
Mamman är nyfriserad hon också men fastnar tydligen inte heller på bild. Jag är typ genomskinlig som ett spöke, det är anledningen!

Nu är jag för en stund sedan inkommen efter en 6 km lång promenad med grannen. Efteråt följde jag med henne till tvättstugan (som ligger i vårt hus) för att hämta hennes tvätt. För ett tag sedan när M tvättade blev Ellioth kissnödig och när de gick in på toan var det någon idiot som hade skitit på toalocket. Idag tyckte jag och Jessica att det luktade skit så vi gick in på toan för att se om det var skit där igen men det var det inte. Dock lyste det inne vid våra källarförråd och när vi kliver in där är det någon som lagt en stor bajskorv på en stol i dörröppningen. Vem fan gör så? Vad finns det för sjuka människor? Troligtvis är det ju någon sjuk jävel som njuter av att göra så?! Alltså jag spyr och blir mörkrädd! Tur att vi ska flytta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar