fredag 29 mars 2013

Hemresan

Världen är så liten. Dessa bilder är från igår förmiddag. Ett soligt, varmt Afrika. Några timmar senare (19.40) landade vi på ett iskallt Arlanda. Frusna men sjukt nöjda över en helt fantastisk resa!

Ellioth somnade direkt vi satte honom i resevagnen när vi landat. Elton somnade uppe på alla resväskor när vi väntade på att en dam skrev ett skadeintyg åt oss (vagnen gick sönder lite på planet!). De vaknade sedan inte förrän imorse!
Bilresan hem var sååå seg! Vi stannade i Alby och köpte godis och Mc D och då blev vi pigga för en liten stund men sedan var det kört. Jag sov typ tio sekunder, vaknade för att fråga M om han var trött (vilket han var!), sov tio sekunder till, vaknade och frågade... Vid Nyköping såg jag att M:s ögon var som en blinkdockas så vid Stavsjö svängde vi av och så sov M i 35 minuter innan vi kunde fortsätta hemåt igen...

Elton hade en timme på flyget hem igen då han var jäkligt billig! På deras matbricka låg en tablettask vilken han fick syn på direkt. Då kom han på att "jag tycker bara om godis, inte mat!" och så tjöt han efter den där tablettasken i en timme (jag tog den och gömde den!). Folk runtikring tyckte dock bara att han var komisk och undrade hur han orkade, så de skrattade bara! Han är rätt bra på att kompromissa också så han slapp maten och fick välling istället och den drack han efter att ha fått smakat en godis :)

Nu är det dags att ta tag i väskorna...:(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar