tisdag 14 augusti 2012

Jobba är semester

Jag glömde helt enkelt blogga igårkväll trots att jag hade massor att skriva. Så kan det gå när man har tusen saker att göra hela tiden:)
Att jobba på Kolmården har varit rena semestern i jämförelse med att vara hemma med mina små gossar ;-) Här är man ingen kaffedrickande morsa utan här måste man utreda krig hela tiden. Det flyger fjädrar och sprutar tårar mest hela tiden och det var inte bara en gång den där tanken om Blocket dök upp igår ;-) Men inland så, som nu, så händer det... Vi har varit uppe i över en timme och de har bara varit osams och gråtit en gång. Nu sitter de hur snällt somhelst och ser på tv samtidigt som den ens kliar den andra i håret :D

Efter en dag med bravader igår kom äntligen M hem. Vi åkte då till Mio och kikade på soffor och jag föll pladask för en ljusgrå skönhet. 8 veckors leveranstid känns ju inte riktigt lika lockande men det blir nog till att beställa den imorgon :)
Efter besöket på Mio skyndade jag hem för att svira om till träningskläder och fara på bodypump och satan vad skönt det är att träna!! Har dessutom bara vägt mig en gång de sista dagarna då jag försöker strunta i vikten... Det är skitsvårt men jag försöker!!

I eftermiddag är det tandläkarbesök igen och den här gången har jag ångesten allan. Jag ska få lugnande men jag känner att jag ändå inte kommer fixa det :S Vi får se...

Nu ska ungar kläs på, gödas, tvätten ska vikas och läggas in och ny ska hängas... Dags att ta tag i dagen :)

Dessa godingar klickades hem igår och istället för att ge 1400:- i butik gav jag bara 841:-, tjoho :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar