lördag 11 augusti 2012

Gårdagens Liseberg!

Vi hade en helt fantastisk dag igår och det till största delen på grund av våra fantastiska barn! De var så jäkla snälla igår, helt exemplariska (...för första gången på jag vet inte hur länge!)! Inget retandes, inget bråk och inget tjat... Vi längtar redan till nästa gång vi åker på äventyr tillsammans och så brukar vi inte känna efter en dag med nöjen;-)

Dagen regnade med spöregn och därav 0 minuters kö på i princip alla attraktioner :) Vi satte på oss regnställ och körde järnet! När det slutade regna två timmar senare fick vi ta oss ett varv till bilen för då var vi dyngsura rakt igenom. Men efter ett klädbyte var vi fit for fight igen och körde vidare resten av eftermiddagen, och det i solsken! Det fina vädret gjorde ju att fler gäster valde att ta sig an alla karuseller men barnkarusellerna var lugna och kidsen fick köa i max 5 minuter, perfekt! De sprang och åkte allt de ville hela tiden, endel ensamma tillsammans, och endel med oss! Vi vuxna hade tre "Quick pass" vilket innebar att vi fick gå före i kön så jag åkte Balder en gång och Mange Balder och Kanonen, därefter var vi nöjda med vuxenkaruseller :) (Har man blivit gammal då:)?)
Roligast var när vi skulle åka nya Lisebergshjulet (60 m högt Pariserhjul) och vi höll på att få trycka på nödstopp för Mange höll på att svimma av höjdskräck :D
Toppendag rakt igenom som sagt!!

... Och hur jäkla nice är inte den här dagen då? Solsken och varmt, jag NJUTER som tusan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar