söndag 21 augusti 2011

Som barn på nytt

I kristallsalongen :)

En toppendag på Liseberg var till ända redan innan klockan 17 då vi kände att vi åkt allt vi ville, vissa attraktioner till och med tre gånger:) Sista åkturen i Balder innebar en kötid på 20 min vilket bara kändes lite mysigt :) Övriga karuseller har vi bara rusat in till och åkt utan att behöva köa! Fick till och med med mig min höjdrädda man upp i Uppskjutet... Han ville smita ut genom utgången innan han satt sig men han fullföljde åkturen faktiskt, om än aningen LIVrädd :) "Ser du vilken fin utsikt älskling?!" utbrast jag när vi var påväg ner, "Skitful, skitäcklig j*ävla utsikt, skitstad!" fick jag till svar, haha! AtmosFear var inte att tänka på, inget kul att åka själv ju. Lite sugen var jag men jag hade nog tusan inte vågat?!

Nu sitter vi i bilen påväg hem och är snart i Framme i Jönköping efter middagsstop på Mc Donalds i Borås! Hatrick i Mc D idag (ja, Mange åt tom frukost där!)! Jag däremot har hållt mig till shakes och bars bortsett från en sisodär tio pommes och en halv kula B&J:s :D

Imorgon börjar allvaret igen. Från och med då läser jag matematik i ett år framöver :S Med ett litet avbrott för Turkiet om 1,5 vecka då ;-) (ÅNGEST-missar sex 8-17-dagar i skolan:()

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar