lördag 20 augusti 2011

I´m a bitch!

Ja, gårdagen gick i ett. Först jobb, och det innebar bland annat ett avslutningssamtal. Jag fick så mycket positiv feedback att jag blev alldeles rörd. Lite "hårda" ord fick jag allt också då några tydligen tycker att jag är en BITCH. Haha, bara ordet liksom. Vi kan väl säga såhär, att jag är bland en av de äldsta på biljettkontoret och tycker jag att någonting inte fungerar vidare bra tar jag tag i saker och konfontrerar människor ifråga. Detta är tydligen lika med att vara en bitch :) Mina arbetskamrater? Ja, de flesta är väl 92:or... Nästa år blir det förhoppningsvis en annan tjänst, det var vad jag blev rekommenderad iaf!

Jag hann inte mer än att komma hem ifrån jobbet så var det dags att fara iväg igen. Norrköpring, Enebey och ett par glada tjejer var målet! Vi bjöds på mat och det dracks lite vin, supertrevligt! Jag åkte dock hem skapligt, mina fina mammi och pappi kom och hämtade mig <3, och jag var hemma redan vid 23.30!

Idag ska vi till Norrköping igen. Vi ska hälsa på familjen som vi träffade i Turkiet, vilket ska bli jättekul!

Skulle kört en invägning igår egentligen men jag var inte nöjd med resultatet så jag hoppade det. -0,8 kg (plus ytterligare 1,1 kg jag gick upp över förra helgen) var tydligen inte bra nog. Och lite tacos igår gjorde resultatet ännu sämre idag... Jävla skit! Ska de sista kilona alltid vara så svåra?
Bajs!


Bjuder er på en bild på mig och min älskade man från bröllopet för en vecka sedan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar