måndag 29 augusti 2011

FAN

Tårarna forsar, jag mår piss. Totalt jävla sönderstressad!
Resan kan lika gärna vara, jag kommer ju ändå inte kunna njuta. Den förstör tusen gånger mer än vad den gör för mig. Under tiden jag är borta ska fem kapitel matte läsas in, ca 300 uppgifter räknas och så ska ett projektarbete arbetas med. Det innebär att en lärare ska intervjuas och en sisodär 100 sidor läsas på för att kunna refereras till i en tio sidor lång rapport som ska skrivas. Matematiken jag läser fanns inte med i Matte D på gymnasiet. Föreläsningarna, som är på svenska, är svåra att förstå. Då kanske ni kan gissa hur det är att läsa själv på engelska? Först måste man översätta till svenska och därefter slå upp i ett lexikon för vidare förståelse.
1,5 vecka efter att jag kommer hem är det tenta...
Ni som jag kanske förstår att denna ekvation inte kommer att gå ihop. det gör mig ännu mer ledsen för det betydr att jag kommer bli utan jullov och vara tvungen att plugga till omtentan istället.

Min dag har bestått av matte från 8-17. Vid 17 hämtade jag kidsen från dagis, 17.45 bytte M av mig och jag åkte ner till Forex för att växla pengar. Nu är jag nyss hemkommen från Maxi där jag inhandlade lite smått till resan. Nu ska dagiskläder till morgondagen plockas fram, tvätt hängas, kläder till resan tas fram och packas (jag packar till mig och två barn) och så vill jag hinna med gymmet också. När detta är klart ska jag planera frågor på de fem kapitel matematik jag missar när jag är borta eftersom jag ska träffa vår mattelärare för lite extrahjälp imorgon. Känns som jag kan vara glad om jag hinner lägga mig innan jag ska gå upp :(

Nej, fuck, lägger mig på sängen och gråter istället...Det är vad jag vill göra just nu.
FAN!

1 kommentar:

  1. Jag tyckte också att mattekursen vi hade i programmet var svår och har ganska lätt för matte annars. Jag valde bort den och läste idrott. Men det beror ju helt på vad man vill göra när man är klar.

    SvaraRadera