tisdag 23 augusti 2011

Plugg vs träning

Måste börja med att tacka för alla fina kommentarer jag får, både här och även "live"! Jag växer flera meter och ni ger mig sådan satans pepp! TACK <3

Ännu en dag fylld av matematik. Idag hade vi dock inga lektioner men jag mötte upp några tjejer i klassen och så slog vi våra kloka huvuden tillsammans! Jag gillar inte det vi sysslar med just nu, mestadels handlar det om att gissa. Det är inte matematik enligt mig. Vissa uppgifter är så svåra att de tar timmar att lösa, och då har vi typ 5o stycken att lösa på 1,5 dag :S Det är tur att jag har Mange för han är grym på matte... Men igår försökte vi lösa en uppgift tillsammans och blev så osams att jag var tvungen att gå hemifrån :) Det här kan bli ett intressant år :) FET ångest på att jag missar genomgången på fem kapitel bara för vi åker på vår "j*vla" resa också. Det kommer göra att jag torskar första tentan, promise!

Idag vilar jag från träningen, fast det är med tunga steg jag intar en stol istället. Jag har blivit helt beroende av den där träningen, det är ju så galet skönt efteråt. Och den där feta, 2-kilos boken, PÅ ENGELSKA, lockar ju inte direkt...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar