torsdag 18 augusti 2011

Instruktionsbok?

Mina små troll påväg hem från dagis idag <3 (Elton fick ligga i Ellioths knä i vagnen)

När jag kom för att hämta på dagis idag stod en fröken på huk framför Ellioth och pratade allvar med honom. Han höll sig för ögonen och började gråta, och bättre blev det ju inte när jag kom... Han hade inte lyssnat på fröknarna och gjort samma hyss gång på gång och även fått Elton till att göra det. När han inte lyssnade för sjuttioelfte gången hade em fröken plockat bort honom från platsen där hysset utspelade sig och det var då jag kom.
Han är precis som hemma med andra ord och det här jobbar vi med varje dag. Att man måste lyssna första gången någon säger till för annars blir det bara tråkigt. Men hur gör man när ingenting funkar? När han bara hånler åt en och säger " DU kan gå in på DITT rum mamma!". Finns det någon instruktionsbok att få tag på någon stans?? Alla barn trotsar sina föräldrar, men dagisfröknarna... Det är inte okej! Bra att de också är hårda mot honom iaf! Nu blir det ännu hårdare tag här hemma... (inte bokstavligt då!)!

Var en stor besvikelse att kliva in på gymmet idag, cyklarna var bortplockade för service :( Istället fick det bli 30 min och en halvmil på crosstrainern vilket är så satans tråkigt. Dessutom somnade fötterna så att jag inte kände dem alls, blä :S Mage, biceps och triceps fick sig en rejäl omgång också!
Imorgon kör vi en invägning efter en strikt vecka... Snart, snart ska ni få veta hur mycket jag väger :)

Men nu tar jag kväll, jobb igen imorgonbitti...

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du är grym med träningen snyggo!

    SvaraRadera
  2. vi kör med supernannys "nautghy step", tyckte det verkade larvigt men det funkar faktiskt. Vilma får en chans att bättra sig när hon gör dumheter annars hamnar hon på första trappsteget en stund och sen får hon veta varför hon fick sitta där och sen säga förlåt för det hon gjort. Funkar säkert olika på alla barn men här funkar det, just nu iaf ;)

    SvaraRadera