torsdag 4 augusti 2011

Segway

Jag på Segwayen idag :)

Ni anar inte vilken dag jag haft, nästan the day of my life:) Entrévärd var verkligen min grej och jag bara älskar det här jobbet ännu mer! Jag har verkligen njutit hela dagen. Och lite extra njöt jag allt att få åka på den där Segwayen, fy fasen så kul det var, men lite läskigt.
Något fick mig också att få gåshud (av ångest)... En liten pojke på fyra år sprang bort. När jag hade slutat hade han varit borta i en halvtimme så jag gav mig upp i parken för att leta. Jag vet själv vilken panik jag skulle få om någon av mina prinsar skulle försvinna. När jag åter anlände till entrén en halvtimme senare var han fortfarande försvunnen. Men precis då kom pappan (med händerna fulla av andra barn) och berättade att de ringt från hotellet, pojken satt där. 1,5 km bort, bra gjort att ha hittat tillbaka för att bara vara fyra år. Medan entrévärden körde bort pappan och syskonen till hotellet vaktade jag grindarna. Det var mycket folk påväg ut när jag fick syn på en liten tulta (1-1,5 år) som följde med strömmen men som inte tycktes tillhöra någon. Hon närmade sig vägen så jag rusade iväg och "fångade in" henne. Hon blev inte rädd när jag bar upp henne utan pekade glatt på djuren som finns över vår entré. Jag hittade en morfar i entrebutiken och han var jättetacksam då de var tre vuxna men ingen ens märkt att hon var borta :S
Därefter åkte jag hem, lycklig att två små knoddar kommit till rätta!

Nu är jag nyss hemkommen från ett varv på ikano. Behövde en klänning till lördag då vi ska på 30-årsfest men självklart fanns det inte en enda. Hittade ett transparent linne som blir fint istället :)
I skrivande stund ligger jag på soffan och har nyss smaskat i mig en macka... Snart somnar jag gott och ser fram emot en morgondag med samma roliga jobb :)

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar