söndag 4 april 2010

Vem ska man lita på?

Det blev en sväng till sjukhuset för Ellioths del. Jourcenralen var fullbokad hela dagen så det blev barnjouren. Sist Ellioth andades sådär fick jag skäll för att vi inte åkt upp med honom tidigare, idag var det tydligen normalt att han andades sådär eftersom han hade feber...Och hon på sjukvårdsrådgivningen tyckte vi skulle skynda oss upp :S Vem ska man lyssna till?
Ellioth fick iaf ipren och så sög dom rent näsan på honom, efter det somnade han. Andningen blev lite bättre. En läkare skulle kommit och avgjort om han skulle få inhalera men Mange orkade inte vänta på någon då den ena var på förlossningen och den andra tog emot en ambulans så dom åkte hem. (Ja, han har ju feber och då är det okej att andas så?)
Nu låter han förjäkligt och kämpar som en tok för att få i sig luft, men säger dom att det ska vara så så ska det väl det...Hönsmamma? Kanske!

För att Ellioth skulle få vila i lugn och ro hemma tog jag och Elton en tripp till Ljungsbro. Där snackade vi skit med grannarna, deras barn och barnbarn. Repris av förra påsken med andra ord då vi också satt i carportarna, i solen, och babblade som tokar. Trevligt!
Elton sov ute i sin vagn, i 3 timmar. Helt galet länge!
Hoppas Ellioth blir frisk snart så han kan åka till Ljungsbro och leka med Bo innan han åker hem till England igen... Han är så söt, kom fram till mig och sa: "Excuse me, do you know how to say cat in swedish?", "Yes, katt..." svarade jag..."No, kissen...Bye, bye!" Haha:)

Nej, nu kommer snart grannarna över och hjälper oss att äta upp allt godis vi har på lager! På tisdag börjar jag mitt nya liv (igen...för sjuttioelfte gången?)...




Elton chillar i solen i sin Lonsdale-dress från London :)

2 kommentarer:

  1. Sofia ni gör HELT rätt i att åka upp med honom...
    Hoppas ni kan få mediciner som faktiskt hjälper honom för den dagen släpper mycket oro från en!

    Det är inte alls OK att ha andningsbesvär bara för att man har feber!

    SvaraRadera
  2. Hej! Apråpå något helt annat.. Jag har läst din blogg länge och funderar över en sak. Vet ju att du tidigare varit tillsammans med Jakob och kommer ihåg att det var sjukt mycket "pajkastning" er emellan där ett tag. Ganska hårda ord om jag minns rätt. Men nu är ni kompisar och umgås? Hur hände det? Kram!

    SvaraRadera