fredag 30 april 2010

Tillbaka till början...

Det blev visst inget inlägg igår, det var full rulle hela dagen.
Först optikern och därefter bjöd Josse och Kellis oss på frukost. En sväng på H&M efter det och sen var det dags att hämta Ellioth på dagis. Under tiden fick Josse agera tvåbarnsmorsa och det var längesedan jag skrattade så mycket som när hon berättade att två damer varit framme och utbrustit: "Åhhh tvillingar, vad heter dom?"..."Ehum, Elton & Kelton..." blev svaret! Haha! Om dom nu hade varit tvillingar så kanske Josse kunde haft lite bättre fantasi angående namnen :)
Eftermiddagen spenderades i Trädgårdsföreningen med både glass och bus i lekparken.
Sen hann jag bara hem och lämna över barnen till Mange och sen for jag och Johanna till Ikea för att inhandla lite nytt till hennes nya lägenhet! Jag fick med mig en hel del nytt hem också, så nu kanske jag kan börja trivas lite bättre här hemma och vilja stanna ett tag till- vi bor ju trots allt jäkligt billigt här!

Idag blev Mange hemma då förlossningsdepressionen gett mig ett litet bakslag :( Jag kan inte ens tänka klart vilket ärjäkligt jobbigt! Jag glömmer hälften och har svårt för att planera! Kvällen skulle egentligen firats i Borensberg i gott sällskap men nu blir vi hemma istället, och bara tar det lugnt!

Laters!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar