måndag 5 april 2010

Vårfina!

Inatt har jag haft hela stora sängen för mig själv då Mange övernattade hos Ellioth. Kom på mig själv med att ligga på Manges sida, under Manges täcke och snuffsade på Manges kudde :) Nästan så att jag önskade hans nästa blir ett sånt jobb så han reser och blir borta lite nätter (säger jag nu ja!) så jag får ligga och längta efter honom sådär :)

Dagen har vi tillbringat på frisörsalongen (hemma hos min mamma alltså!) där Mange och jag blivit vårfräscha i håret. Ellioth satt i mitt knä och sa "så mamma" och torkade mina tårar när mamma petade ut slingor på mig :) Han har varit mycket piggare idag och nu på eftermiddagen var febern borta. Efter en liten sväng ute i friska luften var han helt sig själv igen och ville sova hos mormor vilket han också fick såklart!

Hela dagen har jag haft tusen tankar om vad jag ska skriva här på bloggen men nu är dom som bortblåsta, jäkla skit!
Det enda jag kan tänka på att valet att studera till lärare känns helrätt, jag hoppas verkligen att jag kommer in. Jag längtar efter att sitta där med böcker och block igen :) Och nu är det lärare i de tidigare åldrarna jag tänkt bli, alltså lågstadielärare. Då uppskattar ju fortfarande (de flesta iaf!) sin fröken :)

Nej, nu ska lillprinsen få lite mat medans vi väntar på att pappsen ska komma hem från gymmet. Sen blir det lite sista (imorgon börjar ju mitt nya liv igen ja!) gotte!

1 kommentar:

  1. Vad kul! Då har du ju en del att diskutera med min kära far sen! :) Kram kram

    SvaraRadera