fredag 2 april 2010

Däckbytardagen!

Idag var det tänkt att hela familjen skulle ta en tur till stan för att köpa vårskor till Ellioth. Men istället blev det bara jag och Ellioth som åkte medans pappsen och Elton tog en sväng på gymmet. Vi tog bussen in till stan vilket Ellioth verkligen uppskattade. Någon som nog inte uppskattade vårt sällskap lika mycket var den stackars tanten på busshållsplatsen. Ellioth drog nog hela sin ordlista (vilken blivit väldigt lång nu) för henne... Han förklarade att han satt i sin vagn och att lillebror brukade ligga där bak men att papa och lillebror var hemma. Han berättade vad hans mamma hette och att hans morfar körde buss, fast att han körde barn. Han förklarade att man var tvungen att ha hjälm när man cyklade osv osv :)
Vi hade iaf en trevlig stund på stan... Ett par Nike-pjucks provades ut och inhandlades medans jag fick testa dagisskor och stövlar medans han sov :) Nu är storprinsen iaf redo att möta våren, nu har han allt som behövs för utelek!

Efter att ha fått väntat toklänge (ja, det var faktiskt vi som fick vänta!) på att Mange och Elton skulle komma och hämta oss så får vi vidare ut mot Ljungsbro. Där bytte grabbarna däck på bilen och senare cyklade vi lite och gick till lekparken och gungade!

Nu ska jag hoppa in i duschen med stinkbomben (ja, Elton luktar ju som sin mjölkfria ersättning = agarplatta!) och sen blir det sängen. Imorgon far vi mot Sparreholm för middag och bad i ute-jaccuzin hos farmor´n och farfar´n!

Byta däck är grabbgöra, alla hjälper till på sitt sätt :)
Storstjärt och lillstjärt gungade...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar