fredag 16 april 2010

Askmoln, jatack!

Det där askmolnet, finns det inget annat att prata om? Jag tycker det är fränt, och lite spännande. Det skulle gärna få komma hit och landa på vår gård (och att det då skulle vara farligt att köra bil också!) så vi bara kunde vara hemma en dag, hela familjen. Så fort man har lite tid över så är det något som ska uträttas...Eller så ska man passa på att träffa någon, alltid full rulle!
Imorgon är en sån dag, då vi inte haft något planerat. Helt plötsligt är hela dagen fullproppad med en massa måsten... Balkongen ska städas, utemöbler ska plockas ihop, blommor ska planteras, tapeter ska lagas, vinterkläder ska plockas undan, Eltons kläder ska rensas osv...Ja, ni ser!

Har haft en supertrevlig dag iaf, om än aningen hetsig. Lämnade av ungarna hos mormor och morfar på Maxi för att fara till Ikano för några ärenden. Där fastnade jag med både den ena och den andra och det slutade med att jag höll på att bli utan lunch. Sen skulle Ellioth sova middag medans Elton ville ha mat och sen var det full rulle mot stan och Keltons 1-årskalas. Efter det hade jag lovat Ellioth en sväng till lekparken i Trädgårdsföreningen och medans han ville ha hjälpmed både den ena och andra klättringe så ville lillebror ha mat. Inte nog med det så började det hagla också. Sen blev det affären för inhandling av middag sen hem för att tillaga den och sen vidare till Jakob,Fanny, Julle & Lilly.
Supertrevlig dag som sagt, aningen lång bara vilket känns imina ögon nu...
GODNATT!

Ellioth illustrerade skallran för lillebror imorse!
Morgonmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar