fredag 30 april 2010

Älskade trotsunge!

Ellioth är mitt uppe i sin härliga tvåårs-trots! Han driver oss till vansinne, och vi driver tydligen honom till vansinne :) Han testar, testar och testar så idag bestämde vi oss för att testa honom också...
Han vägrade klä på sig och han skulle inte följa med oss när vi skulle åka och handla. Han skrek, slängde sig och slogs så då åkte han in på sitt rum, vi vinkade hejdå och sa att vi skulle åka utan honom och han vinkade bara glatt hejdå tillbaka. efter det stängde vi in oss på toan alla tre och var knäpptysta. Efter någon minut kom han ut och ropade "mamma" och gick omkring och letade efter oss. När han började storgråta klev vi ut från toan och då stod stackaren vid dörren med sina jeans i handen. En timme efter det gick han och sa att "kom hem igen, hämta mej"... Han trodde verkligen vi åkt utan honom, så nu kanske han lär sig!

Nästa trots kom inne på K-rauta. Han hittade en jaccuzzi och började klä av sig för att bada. Jag försökte förklara att man inte fick bada där men han slängde sig bara på golvet och skrek, spottade och fräste. Jag försökte få på honom kläderna men vi fick ta med oss ungen ut, halvnaken. För att få tyst på honom fick vi helt enkelt "gå med på" att åka hem och hämta badbyxor, haha :) Självklart glömde han det direkt när jag sa att vi skulle åka till Ikea och titta på fiskarna istället :)

Tredje trotset kom inne på Ikea. Han hittade en liten orm som han ville ha (som kostade 5 kr!) vilken han också fick. Någon gång där inne fick han för sig att han inte ville ha den jäkla ormen och blev galen på den. Då tog jag den och gav den till lillebror istället och då var det ju som att tredje världskriget startade... Han skulle självklart ha ormen igen och det fick han men lika snabbt blev han arg på den och sa att han inte ville ha den. Denna gången fick han inte tillbaka den och han illvrålade genom hela Ikea.
Han tystnade senare när han fick en korv :)
Jobbigt att vara så liten och inte riktigt veta vad man vill :) Dock har inte jag svårt för att säga ifrån, jag har heller inga problem med att han illvrålar av ilska, det kan jag koppla bort!

Vi har haft en otrligt mysig eftermiddag iaf, det var verkligen vad jag behövde.
Nu sover vora prinsar, maten håller på att dukas fram, glasen är fyllda med vin och sen väntar tre hyrfilmer!

Godafton!

Här ska det badas, trodde han :)
Tuffe! Den där toan var spännande! Hade han fått bestämma hade han suttit
kvar där fortfarande :)

1 kommentar:

  1. HAHAHA så jävla rolig, bada i jaccizzin på K-rauta.. sötnöt? svar ja.

    SvaraRadera