torsdag 22 april 2010

Vad gör man?

Blir så trött på mig själv. När man är mitt uppe i en dag med barnen, den ena är missnöjd och den andra trotsar, då önskar man bara att man kunde få vara helt för sig själv en stund. Nu när man har egentid (Ellioth är på dagis och Elton sover), ja, då undrar man vad tusan man ska ta sig till!? Alla sängar är renbäddade, diskmaskinen är ur-och iplockad, alla leksaker är undanröjda...Nu längtar jag till Elton vaknar igen så jag får lite sällskap. Knäpp är vad man är!

I eftermiddag ska jag fara in om 3-butiken för att reklamera min telefon med tillhörande abonnemang. Två veckor har gått sedan jag köpte telefonen och jag kan fortfarande inte ta emot sms från vänner som har Telenor som operatör. Inte acceptabelt från min sida sett när jag ringt och härjat på dom varje dag om detta. Dom levererar inte som lovat och när jag häromdagen fick prata med en kille som började kasta skit påmig, ja då rann bägaren över...
Önska mig lycka till!

Nej, kanske ska hoppa in i duschen...
Hörs senare!

Den här solstrålen vaknade jag till idag!

2 kommentarer:

  1. Lycka till!
    Vilken fin pyjamas Elton har på sig, vart har du köpt den?

    SvaraRadera
  2. du är inte ensam!! jag ringe telenor o han behandla mig som en 3 åring. De ska vara fixat.. men det är det inte! Då är det fel på dig skickar du till rätt nr? DU har nog för gammal telefon hej då. så la han på.. IDIOT!

    SvaraRadera