tisdag 6 april 2010

Mission complete!

Jag har överlevt dagen och till och med fått mycket gjort. Fört bar det av till BVC för vägning och mätning av båda grabbarna. Elton vägde idag 7280g och mätte 66,5 cm, han kommer snart ifatt brorsan. Ellioth, a.k.a "matvägraren", var med just för att han aldrig äter. Vi vägde honom senast i november och då vägde han 12,4 kg. Idag vägde han 12,5 kg. Alltså har han bara gått upp ett hekto på över fyra månader, vilket inte är okej. Så nu är det slut på mellanmål, här bjuds det bara frukost, lunch och middag för tillfället (med extra fett i!)!
Elton fick även två sprutor, en i vardera benet. Ellioth satt och höll lillebror i handen, sötungen. Första sprutan gick utan en min, medans den andra fick honom att tokgråta. Ellioth släppte lillebrors hand, hämtade papper, och skulle torka hans tårar istället :)
Efter BVC blev det en sväng på Maxi där det inhandlades ett paket blöjor, lite frukt, ett par mjölk och yoghurt men ändå gick kalaset på nästan 500 kr, jag fattar inte :S
Svängde förbi Blomstertorget påvägen hem för att köpa hem lite fräscha tulpaner (älskar tulpaner!) och fick då även med mig röda rosor hem till gubben vilket verkligen uppskattades!
Har även hunnit med att övningsköra med Sofia i några timmar nu!

Och hur har det då gått med "pulvret"?
Jotack... Egentligen ska man dricka fem drinkar om dagen men jag har bara hunnit med tre. Där emellan kompletterade jag med några glas vatten och två knäckemackor. Bra jobbat mig!
Emilia: Hur mycket väger du nu då:)?

Lillprinsen som älskar att duscha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar