onsdag 7 april 2010

"Pissa takk momo!"

Stackars lilla fisen hade nog ont av sina sprutor han fick igår för han höll oss vakna hela natten. Mange ringde jobbet och förklarade läget (han vågar inte sitta och köra ända till Söderköping utan att ha sovit!) så vi tog lite sovmorgon! Inte förrän strax efter 10 for pappsen till jobbet och vi gjorde oss iordning och for ut till Ljungsbro. Ellioth spelade lite fotboll på gatan med Bo och Bailey och sen gick vi in och intog vår lunch... Ellioth åt en hel fiskfilé medans jag drack mitt (satans!) pulver och på det tog grabbarna en siesta!
Sen spenderade vi hela eftermiddagen ute... Vi var i lekparken och gjorde sandkakor och gungade, vi cyklade och så planterade vi lökar. Jag kan säga att det sprutade tårar om ungen när han var tvungen att gå in och bada :)

Eftermiddagen innehöll då bara, för Ellioths del, ett halvt äpple och det gav direkt resultat. en halv pizza smällde han i sig :)

Nej, nu åter till Anna Anka söker...


En bild från igår när vi var påväg till bvc...Haha, det ser ut som Eltons fötter men det är alltså Ellioths :) Han var tröttis så han fick ligga under :)
Minifisen när han tog siesta idag på mormors soffa! Världens finaste storprins! ...och lika fin lillprins! Cykelkungen!

1 kommentar:

  1. SAKNAR lillprinsen!! och stor prinsen med..perfekta ungar!!!
    Bilden me vagnen är klockren hihihi!!
    saknar min biatch me! du är bäst!
    puss

    SvaraRadera