torsdag 15 april 2010

Skiträdd!

Tror ni jag var skitnödig inatt när jag vaknade av att det brakade till i Ellioths rum. Var säker på att någon var där och kidnappade honom så jag rusade in. Då står Ellioth på sin pall, har plockat ner ett pussel, och pratar någon typ av ufo-språk! Ja, han gick alltså i sömnen för jag lade bara ner honom så sov han :) Scary!
Därefter drömde jag att det var nyårsafton vilken jag skulle fira nere hos Halajna i skåne. När vi var påväg till festen gick vi förbi Vasaloppet (!) och då fick jag syn på en gammal granne till mig så fick en hjärtattack och flydde upp i skogen, varpå jag rusade efter och gick vilse. När jag hade hittat ut var ju Helena borta och jag gick omkring där med Elton i barnvagnen (undrar vart den var när jag var i skogen?) och letade. Gick förbi en uteservering (mitt i vintern liksom!) och där satt min gamla dagmamma. Hon sa att jag fick komma och fira med dom om jag inte hittade Helena men jag fortsatte leta. Till slut kom det fram en söt tjej till mig och sa att hon var Helenas kompis och att Helena var ute och åkte båt så jag fick fira med dom istället. Det var en trevlig tillställning men när Helena ringde och fick reda på vart jag var (tydligen var den här tjejen en ovän till henne) så "sade hon upp sig" som gudmortill Elton! Haha, som man kan få ihop det!

Nu ska vi gå och ut och ta enliten promenad innan det är dags för utvecklingssamtal på dagis. Därefter far vi till stan och tar en tur till lekparken med Josse & Kelton, och kanske blir det en sväng förbi Bosses :)

Laters!

Två bilder från gårdagen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar