onsdag 9 november 2011

Tant Sofia

Smack!

Idag vaknade jag (nästan) pigg och kry, bortsett från rösten som inte riktigt vill samarbeta och halsen som kliar! Men jag kände mig inte sjuk längre, utan bara förkyld, wihoo! Hade en grym dag i skolan, med världens goaste elever och världens bästa handledare. Senare när alla barn gått hem och jag satt och rättade matteböcker började jag känna mig yr. Eftersom jag käkat lite shakes igen tänkte jag att det berodde på "näringsbrist" och intog värsta brakmiddagen men yrseln är fortfarande kvar (och nu mår jag illa också...) :-/ Det är säkert mina jäkla öron alltså... Åhh!

Nu ikväll blev det ett par timmar på Ikano med Karin eftersom vi var tvungna att hitta någon outfit i helgen? vi frågade lite vänligt på BikBok vad man har på sig när man "går på lokal", "vad ska ni göra för något?" svarade tjejen, haha.
Vad har man på sig? Vart går man? Vad gör man?
Det är tur att Karin inte ska köra på lördag för idag genade hon över både gångväg och gräsmatta, hahaha :)

Nej, nu måste jag sova, imorgon ska jag tydligen åka buss till skolan då Peugeoten är på service. Den vägen som tar mig 10 min med bilen tar tydligen 40 min med bussen för den ska tydligen in och fara på alla små stigar :-/ Å andra sidan slipper jag ju fickparkera i en kvart...

Nattnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar