måndag 28 november 2011

Ge mig värme

Hur härligt foto? Och hur mycket längtar man inte till sommaren?

Jo, visst kan vintern vara mysig men när första advent bjuder på en temperatur på 13 grader, nej då kan det ju lika gärna vara. Vinter för mig är fem minusgrader och en massa snö och någon snö lär det ju inte komma i vinter. Så våren kan börja nu och hålla i sig till april och då kan det få bli sommar. Vad hände med årstiderna egentligen? Känns som allt smälter in i vartannat nuförtiden!? Flytta? Jo, det vore nåt... Jag skulle fortfarande kunna tänka mig Thailand forever!

Och den där New York-resan känns inte längre lika lockande då jag fått upp ögonen för Oman. Någon som varit där och kan berätta vad de tyckte? En sista minuten imorgon kostar 2999:- med frukost, boendes på Hilton. Liiite lockande faktiskt! Dock har jag ju mina tre rapporter att skriva och sen har vi ett dop vi ser fram emot på lördag, så det får bli en annan gång. På tal om lördag, då far mannen och jag ner till Skåne igen, tar in på hotell och myser sönder lilla Alicia och så går vi på dop på söndagen. Barnen stannar hemma hos mormor och morfar då jag inte tror att de tycker det är så kul att åka bil i 4 timmar, för att sitta på ett hotellrum och dagen efter i en kyrka för att sedan åka 4 timmar bil igen. Nej, då har de det tusen gånger roligare hos världens bästa mormor och morfar!

Nu ska jag fara ner till universitetet för en föreläsning om problemlösning. Om jag är sugen? Nej, jag gör det endast för att slippa sitta hemma och skriva rapport :)

Laters!

1 kommentar:

  1. Syrran har varit i Oman och dom var jättenöjda. Mycket fint =) Och mest sol och bad... kanske inte så mycket shopping, men antar att det inte är det du är ute efter?? ;)//Sofie

    SvaraRadera