lördag 1 augusti 2015

Världens mysigaste sommarkväll!

Gårdagen var världens mysigaste dag! Förmiddagen spenderade vi hemma. Barnen var ute och lekte, Elvis sov i vagnen och M började lägga plattor och grus längs vår trall vilket kommer bli skitsnyggt! Jag hängde inne, tvättade några maskiner tvätt, vek in massor tvätt och tog en långdusch!

På eftermiddagen satte vi oss i bilen, styrde först mot stan och några ärenden och därefter körde vi till familjen Kinnander. Besöket började med att Emma rakade av M håret... Om vi säger såhär, jag tyckte inte det blev jättesnyggt. Inte snyggt alls faktiskt. Inatt vaknade jag med hjärtklappning och undrade vad för okänd man som krupit ner bredvid mig, fy!  I alla fall hade vi världens mysigaste kväll... Vi bjöds på thaigryta, pannacotta och grabbarna drack sprit. Sedan satt vi ute i deras loungehörna ända till midnatt medan kidsen lekte och badade!

Nu sitter jag i solen en stund innan det är dags att tagga för fest! Ikväll är vi barnfria (men bebis ska följa med!) och är bjudna till våra grannar Linda och Robban!

Bilder från en fantastisk gårdagskväll ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar