onsdag 12 augusti 2015

Bortskämd

Grabbarna fick bestämma själva vad de ville göra sin sista sommarlovsdag, enda kriteriet var att det skulle vara en uteaktivitet eftersom vädret var så fint. Vad de valde? "Cykla hos mormor och morfar". Så ja, morfar fick snällt komma hit och hämta upp cyklarna då jag inte har någon dragkrok på min lilla Peugeot :) I Ljungsbro solade jag medan Elvis sov och sedan cyklade barnen och jag (Elvis och jag gick) ner till kanalen där barnen badade med flytväst från båtbyggan och sedan köpte vi glass. Därefter tog vi en långpromenad och lämnade lite kläder hos fam. Kinnander!
Sedan lämnade jag kvar barnen för klippning och tog med mig Elvis och åkte hem och förberedde för lite "kalas". Nä, jag firar inte men mor och far ville komma och lämna present så vi bjöd på lite kvällsmat i form av omelett, smörgås och pålägg!

Av grabbarna fick jag 35 röda rosor, "31 stycken för din ålder och fyra stycken för de killar som älskar dig!", och en weekendresa där jag bestämmer destination själv ❤. Av svärmor, svärfar och mamma och pappa fick jag pengar vilka jag direkt beställde ett par Freddy-brallor för. Hade beställt ett par som kom hem idag och blev helt förälskad, så jag var helt enkelt tvungen att beställa ett par till!

My everything ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar