söndag 16 augusti 2015

Första veckan avklarad

Idag tog vi en dag hemma. Efter en lång sovmorgon för mig vaknade jag lagom till Elvis förmiddagsnap så efter att ha sövt honom lade jag mig i solen medan han sov. Grabbarna åkte iväg och köpte sand och gjort så det var alldeles knäpptyst hemma och jag njöt...!
Efter lunch gick M och lämnade Elton hos en kompis och därefter kom Emma och Danne över på lite fika och skitsnack, lika mysigt som vanligt ❤ Under tiden kom mor och far och skulle hämta Ellioth som skulle följa med dem på kalas men han ändrade sig och ville inte följa med så mormor och morfar fick åka igen utan honom. När Emma och Danne åkt åkte jag och Ellioth en snabbis till Ikano, en svängom Maxi och sedan till City Gross. Väl hemma igen började jag städa, plocka och packa barnens väskor till skolan, allt för att hålla mig sysselsatt medan de åt. Jag är så hungrig och såå trött på shakes men en vecka är avklarad och en återstår, heja!

Nu är alla kids nattade och vi ska krypa upp i soffan framför någon film! Jag ska nog unna mig ett glas cola zero, med is och citron och en näve cashewnötter, det är jag nog faktiskt väldigt värd!:)

Elvis, vår fina lillelillebror ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar