tisdag 4 augusti 2015

Äventyrspark!

Bästa dagen på semestern, hittills!!
På förmiddagen styrde vi mot Sörsjön och deras äventyrspark. Visst tänkte vi att det var lite saftigt med 950:- för en familjebiljett för 2,5 timme men det var sååå värt det! Höghöjdsbanor på 2,5 - 20 meters höjd (där varje bana innehåller linbanor) och en helt galen, 375 meter lång, typ 25 m hög linbana över sjön. Jag kan säga att jag utsatte mig för så mycket jag egentligen inte vågade idag... Bland annat cyklade jag på lina 14 meter över marken, men jo, visst grät jag nästan innan jag kom iväg :) Och våra tuffa grabbar alltså, de kämpade på, och hjälpte varandra! Sedan tjöt de för att de inte fick åka linbanan över sjön (man var tvungen att väga 30 kg), de är inte rädda för något alltså!
Bästa morfar var med och hade hand om Elvis som satt nöjd i vagnen och spanade på oss när vi svingade oss mellan trädtopparna!
På hemvägen köpte vi med oss thaimat som vi avnjöt på vår altan! Efter maten for vi vidare ut till fam. Kinnander där vi tog deras båt ut på sjön. Först till Berg, tillbaka till bryggan för fika och därefter en sväng över till Ekängen! Verkligen supermysigt!

Ikväll somnar jag med det största av leenden ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar