måndag 7 juli 2014

Fet men lycklig!

Vilken fantastisk sommardag vi fick idag! När vi körde hem i bilen vid 15.30 visade tempen 30,5 grader något som passar mig alldeles ypperligt! Sommar och värme är verkligen min grej!

Imorse vaknade jag inte bara av en väderprognos som visade sol hela dagen utan även av ett uteblivet illamående. Skuttade upp ur sängen och fixade matsäck för att vi så tidigt som möjligt skulle kunna ge oss av mot Varamon. Vi hämtade upp mina föräldrar påvägen också och vid 10 intog vi beachen. Vi njöt som fem små eskimåer som suttit i en igloo till nu och grabbarna låg i vattnet hela tiden. Jag fattar inte hur de pallade för när jag skulle bada värkte benen så jag fick tårar i ögonen. Man var dock tvungen att svalka sig så resten av gångerna fick jag springa och slänga mig i. Det var lite bättre bortsett från att man typ fick brainfreeze och höll på att svimma :/
Vid 14 var vi dock så brända och varma att vi gav upp och åkte hemåt.

Eftermiddagen har spenderats ute i Ljungsbro där vi blev bjudna på varmrökt lax mor och far köpte med sig hem från deras skånevisit i förra veckan. Jag njöt som en tok då det är det bästa jag vet!

Nu ligger jag på sängen och svalkar mig lite samtidigt som jag förundras över den där magen. Hur kan den svullna upp så när det står att bebisen är stor som en jordgubbe och livmodern som en apelsin? Det ser redan ut som jag har två fotbollar i magen liksom. Eller nä, jag ser fet ut bara. Det är ju det värsta, i början när man bara ser fet ut. Men ni vet ju, jag är gravid ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar