onsdag 9 juli 2014

Äckliga rökare!!!

Dessa dagar, jag njuter till fullo! Idag tog vi med oss barnens kusin, min systerdotter Fanny och åkte till Varamon igen. Förutom att jag retade ihjäl mig på alla rökande idioter så hade vi supermysigt <3 Men hur tänker man när man tar upp en cigg mitt på en strand full av barnfamiljer? Jag kan ju säga att personen som bolmade mest var en mamma med sina barn tätt intill sig, som kom och trängde sig ner nära oss. SÅ JÄVLA EGOISTISKT! Sedan kom en pappa till och tände en cigg och när det därefter kom fyra invandrargrabbar, satte sig i princip på vår filt, och tände en varsin cigg fick jag nog och åkte hem! Gör man så? Går man inte iväg och röker? Såååå respektlöst mot sina medmänniskor!

På kvällskvisten grillade vi och därefter tog jag en pw med Elton i sällskap. Han cyklade och jag tågade på. När vi gick genom skogen i slutet fann vi massor hallon vi mumsade i oss!

Nu fick jag ett ryck och blev galet sugen på nyponsoppa med grädde så det fick det bli! Lika bra att bli ännu tjockare liksom :/ De där cravingsen svänger snabbt... Från surt godis, till is och nu till nyponsoppa med vispgrädde :) Undrar vad som kommer härnäst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar