tisdag 14 maj 2013

Redan klart...

Vem är hon? Så jävla snygg! Hon verkar älska sitt "jobb" ;-)

Skogen hela dagen. Det var ganska kul till en början. Vi inventerade ett område kring en sjö (och även i sjön) och sedan skulle vi guida våra kamrater där. Vi var sämst. Som vanligt!
Höjdpunkten på dagen var lunchen. Jag är inte så "studentig" av mig ni vet så jag har inte med mig en gammal torr macka eller en låda kalla makaroner med köttbullar, jag har med mig rostbiff och potatissallad. Haha, ska det vara matsäck ska det vara riktig matsäck liksom!... (Tur att jag har en välbetald man så jag slipper det där ruttna, snåla studentlivet;-))

När jag kom hem väntade ett par brev från kommunen. Det första var en bekräftelse på att Elton stod i kö till förskolan i Malmslätt. Det andra var två brev i ett där båda grabbarna erbjöds en varsin plats på denna förskola. Det högg i hjärtat samtidigt som det kändes bra då jag såg att det var på samma avdelning som deras kompis Tuwa. Redan den 20:e ska jag ha tackat ja eller nej till platsen så jag var fräck och ringde förskolan och frågade om vi kunde få komma och hälsa på redan imorgon (det är studiedag på vår förskola då) och det fick vi. Så gissa hur höga förväntningar jag nu har? Alldeles för höga antagligen vilket kommer resultera i att jag går därifrån med jordens klump i magen...
Jaja, vi får se! Önska mig lycka till, jag gråter av bara tanken...!

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad innan det blir en tidig kväll här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar