måndag 11 februari 2013

Sträng fröken!

Trött men lycklig fröken!
Jag blev inringd till en trea som skulle åka skridskor hela förmiddagen, score liksom :) Slängde med mina grillor men det var en liten sötnos som glömt sina skridskor hemma så jag fick låna ut mina till honom! Istället fick jag gå längs rinken och njuta av solen, samtidigt som jag småpratade med massor goa ungar, jobbigt jobb... NOT!
Vi kom tillbaka lagom till lunch och när dem åt tog jag rast då jag hade en resurs i klassen som åt med dem! Lite rastvakt i solen på det, skriva veckologg och sedan var det matte. I halvklass. De fyra räknesätten. Gissa om jag gick igång liksom :)?! Resursen varnade om den stökiga klassen, att jag fick kasta ut dem om de inte skötte sig! Jag tillade att om jag skulle tvingas kasta ut någon skulle jag skriva upp det som skolk, de skulle få räkna matte på fritids istället och jag skulle ta det direkt med deras föräldrar! Ungarna satt tysta som små möss, hela lektionen och jag fick ge dem så mycket beröm efteråt! Man sträcker på sig lite extra som lärare då också, när man lyckas tygla en stökig klass :)

Nu är jag nyss hemkommen från ett Bodypump-pass, har intagit mat och ska vidare in i duschen. Lite soffhäng, Top Model och plugg på det då!

GRYM dag! LYCKLIG tjej!
(Hade besök av bästa Guld, Gustav, Josse och Molly också vilket självklart vägde upp dagen lite extra <3)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar