fredag 8 februari 2013

Spenderarbyxorna är tydligen på...

Ibland är jag så sämst... Nu hade jag bestämt mig för att inte shoppa något (i klädväg) på länge och istället spara. I väntan på bussen hem från skolan springer jag in på H&M och kärar förstås ner mig i en tröja. MEN jag tar mig i kragen och låter den hänga kvar i butiken! Istället åker jag till Polisen och spenderar 700 kr på nya pass till mig och Ellioth. Men jag kan inte sluta tänka på den där tröjan så på hemvägen tvingar jag M att svänga förbi stan igen. Jag provar tröjan men gillar den inte alls. Däremot testar jag ett stickat linne och blir kär... Såklart! Dessutom har jag ju en kupong som lyder: "köp 3 varor eller fler och få 20% på hela köpet", så då springer jag ju ner på barnavdelningen och rycker åt mig en varsin tisha till grabbarna också! (Linne 99:-, t-shirt 49:-/st, så ingen jättespendering!) Fail liksom!

Sedan ligger jag på sängen när det plingar till i mobilen och jag har fått ett mail från Nelly, "100 klänningar 100 kronor", och där blev det fail igen. Men vad tusan jag måste ju ha några snygga klänningar i Egypten (välvårdad klädsel på middagen!)! Dock hade jag ett WRAPP-presentkort så ovanstående godingar blev mina (med frakt) för endast 189:- :)

... När jag ändå har spenderarbyxorna på mig går jag in och betalar resan till Egypten också då, 20 k. Och så kan jag ju lika gärna beställa det där nya soffbordet vi behöver också!
Någon som bjuder oss på middag här nu framöver:)?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar