onsdag 13 februari 2013

Paket!

Hur glad blir man inte av sånt här?! Jag köper sällan saker på nätet men att vänta paket är ju något av det bästa som finns!

Tillsammans med det där RUM21-paketet, som innehöll mina tre nya Iittala-ljuslyktor, fick vi även vårt nya vardagsrumsbord! Det blev superfint och bild utlovas men först när jag hunnit köpa nya tulpaner :)
Klänningarna från Nelly, nja alltså dem var sådär! Kläder är alltid sååå mycket finare på bild och jag blir alltid besviken! Det är nog därför jag sällan handlar på nätet som sagt, i alla fall när det gäller kläder till mig själv!

Eftersom det är lill-lördag idag slog vi till med lite tacomys! High five på den då kidsen åt som aldrig förr... De satt alldeles tysta och pillade i sig taco efter taco! Detta händer väldigt sällan hos oss kan jag säga (det ska alltid tjutas och skrikas för att maten inte passar!) så vi njöt till fullo! Ett glas vin hade inte suttit fel men jag vågade inte eftersom jag ska köra Bodycombat lite senare! Plötsligt kläcker Ellioth att han ska bli brandman när han blir stor. Då pratar jag med Elton och säger att han väl minsann ska gå på universitet som sin mamma och pappa och bli välutbildad. Då kläcker den busen:
- Aldrig! Jag ska jobba med blommor och räserbilar!
:)
Amen okej, tji fick den morsan liksom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar