tisdag 12 februari 2013

Hälsan går först?

Alltså den här herrn kommer in till oss VARJE natt nu! Okej om han liksom lade sig i mitten och var nöjd med det men nejdå, ungen tar upp HELA sängen då han mestadels ligger på tvären. Detta leder till att jag inte sover något vidare, dock är det ju då väldigt mysigt att ligga och snuffa honom i nacken. Men jag kanske hellre skulle sova gott? Eller skulle jag det?:)

Nu sitter jag på vårdcentralen och ska ta bort det där stygnet som vägrar trilla bort. Ångest på det då mina kurskamrater sitter och gör färdigt ett arbete nu, utan mig :( Sedan skulle vi komplettera lite till ännu ett arbete som vi har examination på i eftermiddag, hinner säkerligen inte hjälpa till med det heller :( Men men, hälsan går ju först och vad ska man göra när schemat är så tight?

Fick även råd om hur jag ska göra med min domning i skinkan. Det ska anmälas och tittas på på akuten tydligen. Jag stod i kö till någon ansvarig tidigare men precis när jag kom fram så kunde han tydligen inte ta emot samtal längre. Min vanliga tur. Hur får man tag på någon där liksom? Åker dit eller? Sååå tröttsamt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar