söndag 24 februari 2013

Finbesök på jobbet!

Jag hade finbesök på jobbet idag <3

Alltså mitt jobb... Ingen dag är tråkig och man åker ALDRIG dit med ångest. Jag tar tillvara på varje dag jag får jobba där för det är så satans kul och varje dag åker man därifrån alldeles varm i hjärtat! Arbetsuppgifterna, kollegorna, ja allt är toppen helt enkelt! Har ni möjlighet så sök till nästa säsong, det är verkligen världens bästa jobb!!

Efter att vi släppt in alla gäster i parken och ätit lunch tog jag och Henke en promenix i parken. Vi mötte upp familjen och promenerade med dem till Willy där de fick snickra en varsin fågelholk! Därefter hade vi sällskap en bit till och när vi skulle skiljas åt brottade Ellioth ner Henke (han är världens busigaste och mest barnkära!) i en snödriva (se bild!). Därefter tog vi ett kik på aporna innan även jag lämnade och sedan busade grabbarna vidare i den stora lekparken. Lagom till jag slutade kom de ner till entrén och vi hade sällskap hem.

Jag har somnat innan 21 alla dessa dagar då man blir riktigt trött av att vara ute i kylan hela dagarna! Nu ska jag sluta ögonen en liten stund innan maten så jag kanske orkar vara vaken en liten stund sen :)

Godkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar