torsdag 8 mars 2012

Vabruari

Jag fick höra från en läsare att det skrivits om mig i en annan blogg. Inget namn nämnt men jag hade dagen innan skrivit att vi var lite småsjuka och att Elton och jag tog en sväng på Ikano (Ellioth var hos mormor) och att jag även tränade på kvällen...

Svar på tal då! Vi har TVÅ ungar på dagis... Är inte den ena förkyld är den andra det och när de börjar friskna till är det jag eller Mange. Såhär går det runt i princip hela vintern. Har mitt barn feber och är riktigt sjuk tar jag det självklart inte till något Ikanohus. Men sålänge det handlar om endast hosta och snor (nu var det Ellioth som hade mest snor och han var ju hos mormor den stunden) så ser jag inte varför jag inte skulle kunna ta med honom ut? Och jag hade ont i huvudet, vad jag vet så smittar det inte?!
Skulle vi stanna hemma för att ungarna är snoriga skulle vi möjligtvis kunna gå ut några veckor på våren och sommaren, annars skulle vi få stanna inne! Det handlar om ömsesidig respekt, gentemot alla parter, inkl arbetsgivare!!
Och huvudvärk smittar inte på gymmet heller... Damen (genusmorsa btw, säger ju allt) som skrev inlägget om "idiotmorsan" borde nog själv besöka ett gym så skulle hon se att hon mådde mycket bättre (istället sitter hon hemma och bakar och äter sig tjock, inte konstigt hon är bitter!)!

Och en till sak... Vi kommer aldrig bli sådana där föräldrar som göra om hela sina liv när de får barn! Hos oss får barnen anpassa sig efter sina föräldrar, med vissa undantag självklart... Har ungen feber, då får vi stanna hemma även om vi har annat planerat! Är han snorig får han följa med. Är vi på stan när ungarna vill sova, ja då får de sova i sina vagnar, alternativt vara vakna! Inga konstigheter!


Från en sån där grå, bitter genus-morsas blogg:

2 kommentarer:

  1. Haa att vissa ens orkar!Kämpa på i den takt du gör, bara avundsjuka som råder! Goooo girl =D!


    Kramar en trogen läsare

    SvaraRadera
  2. Om hon nu är så jävla rädd för baciller kanske hon inte borde ha skaffat barn själv... Sen kanske hon borde läsa på hur förkylningsvirus sprids, men vad vet jag...

    SvaraRadera