onsdag 28 mars 2012

Självrisk

Jag har varit pissed, hela dagen. Det började egentligen igår, med två ruttna (nyinköpta) avocados och så fortsatte det idag... Vi fick brev från vårt försäkringsbolag om att de ville ha in information om vårt sjukdomsfall (Ellioth hade öroninflammation i båda öronen) när vi var i Turkiet i september FÖRRA fucking året. Jag ringde handläggaren en gång var tionde minut från klockan 09.00 (upptaget), hon svarade 16.40, bara där var jag igång... Hon kunde inte svara på min fråga om vi skulle debiteras någonting för hembesöket läkaren gjorde till vårt hotell då de ännu inte fått några uppgifter om det. Hon kunde bara svara på att självrisken på 1200:- var nytt för iår. (Vi har en extra reseförsäkring på hemförsäkringen och vi behövde inte betala något till läkaren på plats...). Hon ringde upp tio minuter senare och berättade att SOS hade uppskattat läkarkostnaden till 1200 danska kronor vilket då betyder att vi måste betala de där 1200 kronorna (minus 200 kr vi lade ut för medicin). Men så kom jag ju på att hon sade att självrisken var nytt för iår och det här hände ju för tusan förra året så jag kastade mig på telefonen men självklart hade hon gått för dagen, ÅHH!
På det får Mange hem en faktura på byte av vindruta på bilen på 2648:- (också självrisken, man betalar 35% av priset) Bara det att hans jobbarkompis bytte på sin bil, storlek större med värme i rutan (det har inte vi), och han betalade bara 1500:-... Nej, men känns som det här kan bli en månad med MASSOR pengar över att hitta på skoj för...NOT!

Bara därför köpte jag mig ett par nya träningsskor idag och var och tittade på cyklar till grabbarna... Ja, de måste ju ha cyklar både här och hos mormor och morfar! Elton får ärva Ellioths lilla cykel men det betyder ju att vi behöver köpa en stor och en liten cykel till :) Har köpt hjälmar så det finns på båda ställena iaf :)

Bäst idag var utan tvekan Afropowerdance-passet med Sandra! Vill ni bli så slutkörda att kräkan står i halsen så måste ni testa det passet... Hon är såååå grym!

Min lilla storprins satt och myste med en ny bok länge, länge idag... Han är så duktig för även att vi bara läst boken en gång så återberättar han hela genom att bara titta på bilderna! Dessutom kom han hem från dagis idag och räknade till fem på engelska, hur duktig :)?? <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar